Facebook


Aquaforest Supplements and coral foods

Δείτε πως κάνουμε χρήση συμπληρωμάτων και τροφών για κοράλλια της Aquaforest!

2 likes, 0 comments1 week ago

Η Aquael μεγαλώνει την σειρά με τις αεραντλίες της με το νέο μικρότερο μοντέλο, MiniBoost 100!
7 likes, 0 comments1 week ago


DACTYMOR

DACTYMOR με ενεργό συστατικό Praziquantel ενάντια στις μολύνσεις από σκουλήκια. Φυσικά από την κορυφαία εταιρία στα φάρμακα ενυδρείου, Aquarium Munster. Δες όλα τα βίντεο στο κανάλι της εταιρίας στο Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC45TCl1rsrQDZD3bfbyMd4g

2 likes, 0 comments2 weeks ago


Photos from Reefish Business’s post

Η σημασία της διατροφής των ψαριών και η σχέση της με τις ασθένειες, από τον Dr. Gerald Bassleer. Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσεις! https://www.aquarium-munster.com/en/downloads/catalogs-flyers.html?file=tl_files/layout/motive/Downloads/KatalogeundFlyer/DossierFishNutritionandFishDiseasesGB.pdf
3 likes, 0 comments5 months ago


Photos from Reefish Business’s post

Ο καιρός ζεσταίνει επικίνδυνα… είσαι έτοιμος…; http://www.tecoonline.eu
4 likes, 0 comments5 months ago


Timeline Photos

Μετά από εκτενή τεστ πολύ σκληρή μελέτη, τα τεστ AF Tests Pro της Aquaforest αναμένονται σύντομα! Τα τεστ είναι σχεδιασμένα ώστε να μετράνε γρήγορα και με ακρίβεια το μαγνήσιο, το ασβέστιο και τη σκληρότητα στο θαλασσινό ενυδρείο. Είμαστε σίγουροι πως θα σημειώσουν μεγάλη επιτυχία και οπωσδήποτε θα εκπληρώσουν ακόμη και τις μεγαλύτερες τις προσδοκίες των πελατών. Θα έχουν μοντέρνα συσκευασία και πολύ ανταγωνιστικές τιμές! Όλα τα τεστ θα περιέχουν υγρό αναφοράς για την επαλήθευση των μετρήσεων και πιστοποιητικό ακρίβειας ICP-OES (Ca, Mg) και UV-VIS (KH). Αυτό κάνει βέβαιο τον πελάτη πως τα τεστ έχουν ΜΕΓΑΛΗ ακρίβεια. Κάτι ακόμη που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι ότι όλα παρασκευάζονται και πιστοποιούνται στο εργαστήριο της Aquaforest. Τα τεστ θα είναι διαθέσιμα τον Μάιο.
8 likes, 0 comments6 months ago


Photos from Reefish Business’s post

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Reefish Business υποστήριξε τους χομπίστες του ενυδρείου και την διαδικτυακή κοινότητα τους Aqua4Fun στην κοπή της πίτας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου. Οι τυχεροί των κληρώσεων κερδίσανε τα δώρα τους και έφυγαν με χαμόγελο! Καλή Χρονιά σε όλους!
11 likes, 1 comments8 months ago


Timeline Photos

Sneak peak στα νέα προϊόντα της Aquaforest… Σύντομα διαθέσιμα!
4 likes, 0 comments8 months ago


Timeline Photos

Η Reefish Business σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές, γεμάτες υγεία & απόλαυση!
4 likes, 0 comments9 months ago


Aquarium Münster ORCA TAPE

Orca Tape

3 likes, 0 comments10 months ago


Aquarium Münster ORCA CONNECT

Δείτε τα νέα προϊόντα της σειράς ORCA από την Aquarium Munster στην πράξη! Orca Connect

9 likes, 0 comments10 months ago


Timeline Photos

Tropical Soft Line – Μια καινοτόμος ιδέα ενυδρειακών προϊόντων Οι μαλακοί κόκκοι, η υψηλή αντοχή στο νερό, η εξαιρετική αφομοίωση και η μεγάλη ποικιλία θρεπτικών συστατικών – αποτελούν μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της νέας σειράς τροφών ενυδρείου. Οι καινοτόμες και μαλακές τροφές σε κόκκους για ψάρια ενυδρείων της σειράς Soft Line τρώγονται και αφομοιώνονται ευκολότερα από τα ψάρια. Η υψηλή αντοχή διάσπασης στο νερό αυτών των τροφών τις κάνει να διατηρούν το σχήμα τους, ενώ η διόγκωσή τους μειώνεται στο ελάχιστο. Οι μαλακοί κόκκοι οι οποίοι δεν αυξάνουν τον όγκο τους, εξασφαλίζουν στα ψάρια καλύτερη πέψη και μεγαλύτερη προστασία. Η υψηλή αντοχή διάσπασης στο νερό αυτής της τροφής περιορίζει επίσης την διασπορά των θρεπτικών ουσιών στο νερό του ενυδρείου και ως εκ τούτου δεν προκαλείται θολερότητα σε αυτό. Οι μαλακοί κόκκοι της σειράς Soft Line αποτελούνται από προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, όπως: • ρέγγες, των οποίων η πρωτεΐνη έχει ένα εξαιρετικό προφίλ αμινοξέων, • καρκινοειδή, πλούσια σε καροτενοειδή, ω-3 λιπαρά οξέα και χιτίνη, • προνύμφες εντόμων, οι οποίες παρέχουν υψηλά επίπεδα ενέργειας, • διάφορα είδη φυκών, που επηρεάζουν θετικά την διαδικασία της πέψης. Επιπλέον οι μαλακοί κόκκοι της σειράς Soft Line ενισχύουν την αντοχή των ψαριών χάρη στα συστατικά όπως: το φυσικό ανοσοδιεγερτικό – β-γλυκάνη, το σκόρδο, τα πρεβιοτικά και την βιταμίνη C. Στην σύσταση των τροφών της σειράς Soft Line περιλαμβάνεται επίσης και το ενδιαφέρον καρκινοειδές πλαγκτόν (Calanus finmarchicus). Αυτό αποτελεί πηγή ασταξανθίνης, πρωτεΐνης πλούσιας σε εξωγενή αμινοξέα και ακόρεστα λιπαρά οξέα, συμπεριλαμβανομένων του ωμέγα-3. Οι τροφές Soft Line χάρη στην μαλακή τους υφή και τα πλούσια συστατικά που περιέχουν, επιτρέπουν το τάισμα των ψαριών με τρόπο που μοιάζει πολύ με τον φυσικό, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα άνετο τάισμα. Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει τις τροφές της σειράς Soft Line; • Η μαλακή δομή • Η υψηλή αντοχή στο νερό • Ο περιορισμός της διόγκωσης στο ελάχιστο • Η μειωμένη έκπλυση θρεπτικών συστατικών • Ο συνδυασμός πολύτιμων φυσικών πόρων (ρέγγες, προνύμφες εντόμων, καρκινοειδή, μαλάκια και φύκη) • Η δράση προς όφελος της υγείας χάρη στην περιεκτικότητα σε σκόρδο, β-γλυκάνη και πρεβιοτικά
4 likes, 0 comments11 months ago


Photos from Reefish Business’s post

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την επίσκεψη σας στο περίπτερο μας κατά την διάρκεια της έκθεσης, γεγονός το οποίο ξεπέρασε τις προσδοκίες μας αλλά και δικαίωσε τις προσπάθειες μας, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα μας και τις δυσκολίες του κλάδου μας αυτή περίοδο. Είχατε την ευκαιρία να δείτε νέα προϊόντα, να γνωρίσετε εκπροσώπους των εταιριών του εξωτερικού και να μιλήσετε μαζί τους σχετικά με τα προϊόντα τους και τα μελλοντικά τους σχέδια. Είχατε την ευκαιρία να δείτε πως η Reefish Business είναι παρούσα στην σημερινή αγορά του pet και πως είμαστε έτοιμοι να σας στηρίξουμε στις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Σας ευχαριστούμε όλους και ελπίζουμε σε νέες, δυνατές συνεργασίες αλλά και σε παλιές δυνατότερες! Για την Reefish Business, Σπύρος Δαμίγος
16 likes, 0 comments11 months ago


Reefish Business’s cover photo
7 likes, 0 comments11 months ago


Timeline Photos

Tropidog Junior partying!
10 likes, 0 comments1 year ago


Timeline Photos

Amazonios aquariums in the house με Mark Pahlsmeier από την Aquarium Munster
13 likes, 1 comments1 year ago


Timeline Photos

Το πρόσωπο πίσω από την ΑΤΜ USA… Trust The Shark!
14 likes, 0 comments1 year ago


Timeline Photos

TECO beauty…
12 likes, 1 comments1 year ago


Timeline Photos

Just arrived! Μπισκότα με γεύσεις κρέατος!
7 likes, 0 comments1 year ago


Timeline Photos

Ένα teaser από την έκθεση Pets Today στην οποία και λαμβάνουμε μέρος. Σύντομα και άλλα..!
11 likes, 0 comments1 year ago


Photos from Reefish Business’s post

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου η Reefish Business συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην παγκόσμια συγκέντρωση Distinguished Gentelman’s Ride 2016, που θα λάβει μέρος και στην Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο στις 10.30 το πρωί. Στηρίζουμε έτσι την έρευνα κατά του καρκίνου του προστάτη, από τον οποίο χάνονται πάνω από 1300 άνδρες τον χρόνο παγκοσμίως. Βάλε τα καλά σου και βοήθησε και εσύ στην προσπάθεια αυτή με μια δωρεά η απλά με την παρουσία σου. https://www.gentlemansride.com/rider/custombullets
6 likes, 0 comments1 year ago


Tropical Softline America fiskefoder

Tropical Soft Line World Premiere. Η τροφή σε άλλο επίπεδο. http://www.tropical-soft.pl/Soft

3 likes, 0 comments1 year ago


Photos from Reefish Business’s post

Η Reefish Business ειναι πλέον επίσημος αντιπρόσωπος της Aquaforest, no1 εταιρίας συμπληρωμάτων για το θαλασσινό ενυδρείο. Άμεσα διαθέσιμη η πλήρης σειρά των προϊόντων! ΔΩΣΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΑ ΚΟΡΑΛΛΙΑ ΣΟΥ!
7 likes, 0 comments1 year ago


Photos from Reefish Business’s post

Ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία, νέες συσκευασίες και νέες σειρές απο Comfy, Appetit και Petinn… Τα παιχνίδια και αξεσουάρ των μικρών μας φίλων έχουν όνομα!
8 likes, 0 comments1 year ago


Photos from Reefish Business’s post

Για ακόμη μια φορα η AQUAEL καινοτομεί και οδηγεί την τεχνολογια στο ενυδρείο. Νέες σειρές φίλτρων, φωτιστικών LED, mobile application, ενυδρείων, υποστρωμάτων και πολλών άλλων! Σύντομα διαθέσιμα απο την Reefish Business!
10 likes, 0 comments1 year ago

Read more

Νέα συνεργασία Reefish Business – Teco!

Η Reefish Business είναι πλέον επίσημος αντιπρόσωπος της Ιταλικής εταιρίας ψυκτικών μηχανημάτων Teco s.r.l, ίσως η κορυφαία εταιρία του είδους.

Τώρα διαθέσιμη η νέα επανασχεδιασμένη σειρά με νέα μοντέλα όπως:

TK500
TK1000
TK2000
TK3000
TK6000
TK3000H
TK6000H

Δείτε περισσότερα στο site του κατασκευαστή www.tecoonline.eu

 

Read more

Tropical Aquacare Basic Kit – Για ένα σωστό ξεκίνημα στο ενυδρείο

Η Tropical με στόχο να διευκολύνει το ξεκίνημα κάθε χρήστη στον χώρο του ενυδρείου, παρουσιάζει ένα νέο προϊόν που ουσιαστικά είναι κιτ τριών κορυφαίων υφιστάμενων προϊόντων της εταιρίας.

Το κιτ αποτελείται απο:

– Esklarin 100ml (Συντηρητικό νερού με αλόη)
– Bactoactive 100ml (Βακτήρια)
– Multimineral 100ml (Ιχνοστοιχεία)

Με αυτό το τρόπο μπορείτε και εσείς να γνωρίσετε τα προϊόντα αυτά και να μπείτε στον χώρο του ενυδρείου απο την αρχή με τα σωστά εφόδια!

tropical_aqua_care_kit

Read more

Η Ασταξανθίνη – Συστατικό των τροφών της Tropical

Η Ασταξανθίνη (επιστημονικά 3,3-ΔΙΥΔΡΟΞΥ-β-ΚΑΡΟΤΕΝ-4,4-ΔΙΟΝΗ) είναι μια πορτοκαλέρυθρη χρωστική, η οποία ανευρίσκεται στα αυγά του αστακού, η οποία μετά την οξείδωση της σε αστακίνη  κάνει κόκκινους τους αστακούς και τις γαρίδες (κατά το βράσιμο).

Η Ασταξανθίνη συναντάται και σε άλλους θαλάσσιους οργανισμούς, όπως ο σολομός και σε αυτή οφείλετε το ερυθρό χρώμα της σάρκας του. Ανήκει στην κατηγορία των καροτενοειδών αλλά αντίθετα με τα υπόλοιπα, δεν μετατρέπεται σε βιταμίνη Α, (η οποία είναι τοξική σε μεγάλες δόσεις). Επίσης είναι 10 φορές ισχυρότερη από τα άλλα καροτενοειδή.

Λόγω της μοριακής της δομής, μπορεί να δρα και σε λιποειδές και σε υδατώδες περιβάλλον. Επιπρόσθετα, έχει την ικανότητα να ανακυκλώνει άλλα αντιοξειδωτικά, όπως τις βιταμίνες C και Ε . Το φυσικό αυτό συμπλήρωμα διατροφής καθημερινά γίνεται πιο γνωστό, καθώς διάφορες έρευνες επιβεβαιώνουν τα τεράστια οφέλη που προσδίδει στην υγεία.

Εκεί που θέλουμε να επικεντρωθούμε είναι στο ότι η Ασταξανθίνη πλέον ήρθε για να βοηθήσει και τον φυσικό χρωματισμό των ψαριών του ενυδρείου μας. Είναι ένα από τα βασικά συστατικά διαφόρων τροφών της Tropical όπως των :

Vitality & Color                                                                                 Cichlid Color

        

D-50 Plus                                                                                          Tropical Discus Gran D-50 PLUS

            

Astacolor                                                                                        Cichlid Carnivore Pellet

          

Cichlid Omnivore Pellet

 

 

Χρησιμοποιήστε την άμεσα ώστε να απολαύσετε τα πραγματικά χρώματα των ψαριών σας!

Read more

Νέα συνεργασία Reefish Business – Tropical

Tropical

Σας αναφέρουμε πως πλέον έχουμε στην διάθεσή μας τα προϊόντα διατροφής και βελτιωτικών νερού της παγκοσμίως γνωστής Πολωνικής εταιρίας Tropical.

Η εταιρεία διαθέτει μια μεγάλη γκάμα τροφών καθημερινής χρήσης, γνωστή και ως standard line, διαθέσιμη σε φυλλαράκια (flakes) αλλά και σε κόκκους (granulat) , όπως οι:

                                              Ichtio-Vit Flakes                                                                            Bio- Vit  Flakes                                                                                               

                 

 

Για να καλύψει τις ανάγκες του πιο προχωρημένου χομπίστα, έχει δημιουργήσει μια επιπλέον σειρά με πιο εξειδικευμένες premium τροφές για ψάρια γλυκού νερού όπως :

                                           Super-Vit Flakes                                                                          Spirulina Flakes

              

 

Αλλά και τροφές για τα ψάρια του θαλασσινού νερού όπως οι :

                                   Bionautic Granulat                                                                        Bionautic Chips

                

Για να καλύψει και τις ανάγκες των κατόχων πιο απαιτητικών ειδών ψαριών δημιούργησε την Professional Line, με τροφές όπως :

                               Discus Gran D-50 Plus                                                   Super Spirulina Forte Chips

             

 

                                           Carnivore                                                                         Cichlid & Arowana Sticks

             

 

Και κάποια απο τα βελτιωτικά νερου:

Esklarin-aloe vera                                                                                            Bacto active

 

 

Αυτά είναι μόνο ένα μικρό δείγμα απο την πλήρη γκάμα των προϊόντων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμβουλευτείτε τον κατάλογο της Tropical ακολουθόντας τον παρακάτω σύνδεσμο ή απλά με ένα τηλεφώνημα στην εταιρία μας:

Κατάλογος TROPICAL 2013 / TROPICAL catalogue 2013

 

Read more

Comfort Zone Gold Heaters – Τα πλεονεκτήματα του άφθαρτου χρυσού

Η AQUAEL μας εκπλήσει για άλλη μια φορά με την νέα σειρά θερμαντήρων Comfort Zone Gold.

Πρόκειται για τον γνωστό σε όλους μας γυάλινο θερμοστάτη, στον οποίο όμως έχουν αλλαχτεί η επαφές του πηνίου για μεγαλύτερη αντοχή στην μεταβολή της θερμοκρασίας, έχοντας σαν συνέπεια την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Τα πιο ευαίσθητα στοιχεία του κυκλώματος του θερμοστάτη είναι οι επαφές του, που λόγο της οξείδωσης των μετάλλων στην οποία υπόκειται η επιφάνειά τους φτάνουν στο σημείο να δυσλειτουργούν. Το “χαρακτηριστικό” αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση της ζωής του θερμαντήρα και της ακρίβειας στη θέρμανση του νερού.

rtyui

Στον νέο αυτό θερμοστάτη το πρόβλημα αυτό εξαλείφθηκε, λόγω της επικάλυψης των ελασμάτων από ένα στρώμα χρυσού που είναι γνωστό πως είναι ένα χημικά αδρανές μέταλλο, το οποίο δεν υπόκειται σε οξείδωση.

Οι νέοι αυτοί θερμαντήρες είναι διαθέσιμοι σε οκτώ εκδόσεις : 25 W, 50 W, 75 W, 100 W, 150 W, 200 W, 250 W και 300 W. Επομένως, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε ενυδρείο, τόσο γλυκού νερού όπως επίσης και θαλασσινού νερού.

Μην διστάσετε λοιπόν να το αποκτήσετε γιατί είναι ένα προϊόν που θα έχετε για μια ζωή.

Read more

Econoline LEDDY – Η τεχνολογία των LED στα ενυδρεία της Aquael

Η τεχνολογία των Led φωτιστικών έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας. Δεν μπορούσε λοιπόν παρά να κάνει και η Aquael αυτό το βήμα στα ενυδρεία της.

Στην έκθεση Pets Today παρουσιάστηκε το νέο αδερφάκι της σειρά Econoline, το LEDDY.

Πρόκειται για το γνωστό μας  ενυδρείο μήκους 60 εκ., με διαφορετικό σύστημα φωτισμού και διαφορετικό καπάκι.

Είναι ένα ποιο σκληρό καπάκι από αυτό που μέχρι σήμερα εξόπλιζει την σειρά Econoline, με μεγαλύτερο άνοιγμα για το τάισμα και την καθημερινή ρουτίνα του ενυδρείου, που ταυτόχρονα έχει και σύστημα Smart Open  που επιτρέπει στο καπάκι να στηρίζεται υπό γωνία 90 μοιρών στην πίσω πλευρά του ενυδρείου, επιτρέποντας μας να έχουμε πλήρη πρόσβαση στην επιφάνεια του.

Η πραγματική του καινοτομία όμως εντοπίζεται στο φωτιστικό του, που πλέον αντικαταστάθηκε η γνώριμη PL 11w με ένα νέο πίνακα Led διπλής διόδου που μας αποδίδει αυξημένη ισχύ φωτισμού, ισοδύναμη με την γνωστή t5 24w, με μόλις 2χ3w κατανάλωση και διάρκεια ζωής 50.000 ώρες.

Το σύστημα εξακολουθεί να συνοδεύεται από το φίλτρο FAN 1, ροής 340 λίτρων την ώρα, θερμοστάτη Comfort Zone 75w και διατίθεται σε ίσια έκδοση 54 λίτρων και οβάλ στα 45 λίτρα.

Αποτελεί το καταλληλότερο ενυδρείο για το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα των χρωμάτων των ψαριών μας

Read more

AQUAEL- Cleaneo pond cleaner / Σκούπα βυθού για λίμνες

Σας παρουσιάζουμε την νέα, επαναστατική λύση για τον καθαρισμό του πυθμένα της λίμνης σας.

Το Cleaneo pond cleaner είναι μια σκούπα βυθού που αποτελείται από ένα συμπαγές σώμα, τοποθετημένο σε μία ελαφριά τηλεσκοπική λαβή αλουμινίου με ρυθμιζόμενο μήκος, που παρέχει και εύκολη αποθήκευση. Είναι εξοπλισμένο με μια βούρτσα και ένα μακρύ σωλήνα 6 μέτρων για την απομάκρυνση των ακαθαρσιών. Ο αποτελεσματικός νέος κινητήρας την καθιστά πλήρως αθόρυβη και με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Η βούρτσα είναι μαλακή χωρίς αιχμηρές άκρες και έτσι είναι ασφαλής για το εσωτερικό της λίμνης, ακόμη και στην περίπτωση που οι λίμνες είναι επενδεδυμένες με φύλλο αλουμινίου. Ταυτόχρονα, η συσκευή είναι απολύτως αβλαβής για τα ψάρια και άλλους ζωντανούς οργανισμούς και είναι εύκολη και βολική στη χρήση της.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λίμνες κήπων, miniponds, διακοσμητικούς καταρράκτες, σιντριβάνια και πισίνες. Αρκεί να το συνδέσετε με το ρεύμα και να μετακινήσετε την κεφαλή κατά μήκος του μέρους που θέλετε να καθαρίσετε και μαζί με το νερό θα αντληθεί και η βρωμιά. Αυτές οι ακαθαρσίες είναι το τέλειο φυσικό λίπασμα, πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και ως εκ τούτου, ιδανικό για το πότισμα του γκαζόν ή άλλων διακοσμητικών φυτών. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο την άνοιξη και το φθινόπωρο για τον καθαρισμό της λίμνης μετά το χειμώνα ή την προετοιμασία της για την περίοδο χειμερίας νάρκης. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά χρήσιμη κατά τη διάρκεια των περιοδικών αλλαγών νερού γιατί σας επιτρέπει να αφαιρείτε γρήγορα μέρος του περιεχομένου της λίμνης. Με αυτό το προϊόν μπορείτε να απολαύσετε εύκολα την λιμνούλα στον κήπο σας, χωρίς το βάρος των προβλημάτων που συνδέονται με τον καθαρισμό.

Πριν από την αρχική εκκίνηση, το φυσίγγιο θα πρέπει να ξεπλυθεί με τρεχούμενο νερό από την λίμνη και το καπάκι / αυτοκόλλητο θα πρέπει να αφαιρεθεί από τον σωλήνα.

• καθαρίζει αποτελεσματικά τον βυθό της λίμνης σας
• αφαιρεί λάσπη, φύκια και άλλες οργανικές ύλες διάμετρου έως 25 mm
• διαθέτει 6 μέτρα μήκους σωλήνα για να μεταφέρει τις ακαθαρσίες όπου είναι το δοχείο συλλογής
• βολικό στη λειτουργία και τον καθαρισμό
• τηλεσκοπική λαβή
• σας δίνει τη δυνατότητα καθαρισμού ακόμα και των λιγότερο προσβάσιμων περιοχών
• απολύτως ασφαλές για τα ψάρια
• Διαθέτει διακόπτη ασφαλείας

Read more

Pets Today 2012 – H επόμενη μέρα

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η κλαδική έκθεση Pets Today στην οποία πήραμε μέρος, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.Κατά την διάρκεια της έγινε παρουσίαση των ήδη γνωστών προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε, αλλά ταυτόχρονα έγινε και παρουσίαση νέων προϊόντων.

Κάποια απο αυτά ήταν :

-Νέο ενυδρείο με led φωτιστικό από την AQUAEL με την ονομασία LEDDY.

– Νέα αεραντλία OXYPRO εντελώς αθόρυβη, από την AQUAEL.

– Νέα σειρά θερμοστατών (COMFORTZONE GOLD) με επίχρυσα ελάσματα, που τους καθιστά πολύ πιο ανθεκτικούς στην φθορά του χρόνου, αλλά και στις αντίξοες συνθήκες της καθημερινής χρήσης.

– Παρουσίαση της νέας σειράς τροφών της AQUARIUM MUNSTER – DR. BASLEER (Acai, Herbal, Aloe), αλλά και της ήδη διαδεδομένης Cavar  στο ευρύ κοινό, από τον ίδιο τον Dr. Bassleer και τον ιδιοκτήτη της Aquarium Munster, Mark Pahlsmeier.

– Νέα επαναστατικά ζωντανά βακτήρια (BACTOSPRINT) για το αρχικό στρώσιμο του ενυδρείου, από την Aquarium Munster.

– Την παρουσίαση της νέας μας αντιπροσωπείας, της TROPICAL – TROPIFIT.

Ήταν μεγάλη μας χαρά που σας γνωρίσαμε από κοντά και μπορέσαμε να ακούσουμε τις απόψεις σας, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τον τρόπο συνεργασίας μας και να μπορέσουμε να γίνουμε αμφότεροι, καλύτεροι.

Read more

Έκθεση Pets Today 2012

pets

 

Αγαπητοί συνεργάτες,

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας θα μετέχει στην μεγαλύτερη κλαδική έκθεση προϊόντων του κλάδου μας που θα πραγματοποιηθεί 5-7/10/2012 στον χώρο του Ε.Κ.Ε.Π στην Μεταμόρφωση, στο 12 ΧΛΜ  της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο 27 του Τομέα Α για να σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις της εταιρείας μας, τα νέα διαθέσιμα προϊόντα και τις τρέχουσες προσφορές.

Ακόμη, θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε προσωπικά με κάποιους απο τους επίσημους καλεσμένους μας, εκπροσώπους των εταιρειών που διανέμουμε στην Ελλάδα, όπως της AQUAEL, AQUARIUM MUNSTER, TROPICAL, COMFY, PETINN κα., στους οποίους θα μπορείτε να εκφράσετε τα σχόλια και τις απόψεις σας.

Επίσης Θα είναι τιμή μας που θα φιλοξενούμε τον παγκοσμίου φήμης, γνωστό και για τις premium τροφές του (Dr. Bassler’s Biofish Food), και ταυτόχρονα από το 2006 εκλεγμένο πρόεδρο του Ornamental Fish International (OFI – Παγκόσμιου Οργανισμού Διακοσμητικών Ψαριών), Dr. Gerard Bassler. Μπορείτε να τον συμβουλευτείτε, να ενημερωθείτε για την επαναστατική σειρά τροφών του αλλά και για την καταπολέμηση ασθενειών των ψαριών.

Στο ισόγειο η Reefish Business θα είναι ένας απο τους μεγάλους χορηγούς του διαγωνισμού δίσκων και βιοτοπικού ενυδρείου – www.bestofdiscus.gr – αλλά θα μας βρείτε και στο περίπτερο Γ10 με νέα προϊόντα για τις γάτες όπως άμμος υγιεινής (κρυσταλλική & μπετονιτική) αλλά και αξεσουάρ της εταιρείας COMFY.

Σας περιμένουμε!

Read more
Σύνδεση | Αποσύνδεση
  Log In

  Ακολουθήστε μας στο twitter
  • DACTYMOR με ενεργό συστατικό Praziquantel ενάντια στις μολύνσεις από σκουλήκια. Φυσικά από την κορυφαία εταιρία... https://t.co/FAVTb7jmMD
  • Η σημασία της διατροφής των ψαριών και η σχέση της με τις ασθένειες, από τον Dr. Gerald Bassleer. Ένα άρθρο που... https://t.co/j2bP8tuq5Z
  • Η σημασία της διατροφής των ψαριών και η σχέση της με τις ασθένειες, από τον Dr. Gerald Bassleer. Ένα άρθρο που... https://t.co/VGmOzd9dl5
  Επικοινωνήστε μαζί μας!
  • user_grey_small Reefish Business – Δαμίγος Ι.
  • search_small Θεσσαλονίκης 80, Ωραιόκαστρο 57013 Θεσσαλονίκη
  • email_grey_small info@reefishbusiness.com
  • speech_grey_small Τηλ. +30 2310 696017
  • text_small Φάξ. +30 2310 698010
  • skype_grey_small s. damigos
  • twitter_small reefishbusiness
  • thumb_up_small ReefishBusiness